Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Erik Le Romancier presenteert... de opvolger van Asverze

Vol trots presenteer ik jullie de titel van deel 2 van de Hypernachtserie, en daarmee van de opvolger van het onvolprezen eerste deel, genaamd Asverze. De naam van het tweede deel is.... Lotsdochter!Als ik jullie vertel dat de avonturen van mijn heldin Asverze in deel 2 vol vaart verder gaan, hoef ik denk ik niet uit te leggen wie die Lotsdochter nou precies is ;).

Meer info zoals datum van verschijnen, een afbeelding van de cover en natuurlijk een paar lekkere teasers om iedereen vast op te warmen met voorproefjes van de inhoud, komen zo snel mogelijk. 

Erik Le Romancier says: reading is sexy!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Erik Le Romancier presenteert... de opvolger van Asverze

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken