Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Herbronnen

Hallo lieve leeskeesjes!

In mijn vorige blog gaf ik aan een paar weken een time-out te nemen om, met alle ervaringen tot nu toe in mijn achterhoofd, eens goed na te denken over mijn komende promotieacties en publiciteitscampagnes als schrijver en creatieveling. In dit kader vroeg ik jullie ook je inzichten en meningen met me te delen. Wat werkt wel? Wat werkt niet? Waar liggen aandachtspunten, en waar liggen de kansen? Ik heb aardig wat reacties mogen ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank.

Eén reactie was geweldig in al haar schoonheid en eenvoud: “blog alleen als je echt iets hebt te melden”. Een waarheid als een hele kudde koeien! Nou, na dik 2 jaar elke week bloggen, is bij mij wel een beetje de koek op en de pijp leeg, zo moet ik bekennen. Ik heb gewoon even niets meer te melden.

Helemaal niet erg of zielig, integendeel. Ik pas mijn plannen gewoon een beetje aan en gebruik de komende weken niet alleen om eens na te denken over hoe nu verder, maar ook om te herbronnen en de batterij weer op te laden. Heerlijk!

Dus, ik laat jullie even een paar weken met rust en hoop iedereen gezond, fris en fit te treffen na mijn zomerreces. Fijne vakantie allemaal, geniet er van, en tot over een paar weken.

En denk eraan: reading is sexy!Lees verder op mijn site

Reacties op: Herbronnen

Liefde, lust en andere ongemakken - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken