Blogpost: Erika Eggermont

Het boekenjaar 2020 van Erika Eggermont

Dit is mijn eerste blog dat ik schrijf. 


Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?
Ik ontdekte dat Hebban meer is dan enkel op de app aanduiden welk boek je leest/gelezen hebt. En dankzij een bezoekje aan de website heb ik een eerste keer kunnen meedoen aan een leesclub. Heb dit jaar zelfs 3 keer kunnen meedoen aan een leesclub. en ook aan een paar buddyreads meegedaan.

Heb je je Reading Challenge gehaald?
Oja, hoor.
Toen Corona begon, en iedereen in lockdown moest, ben ik nog meer als anders gaan lezen. 
Met als gevolg dat ik in het najaar mijn challenge al behaald had en ze dan ineens nog wat verhoogde.

Wie is je favoriete boekverkoper?
Ik ga het liefst naar de lokale boekenverkoper hier in het centrum.


Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?
Dochter van de Mangroven van Sarah Lark

Met welk boek ga je 2021 in?
Ik ben gisteren begonnen in Het huis van de schrijfster van Josephine Pennicott met de bedoeling het vandaag op de Hebban Uitleesdag uit te lezen, maar dan begon ineens die quiz en ben ik daar al 2 dagen zoet mee! Kijk, dus nog een ontdekking van Hebban dat ik vorig jaar nog niet kende omdat ik enkel de app gebruikte!

Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?
Het laatste deel van de 7 zussen van Lucinda Riley! 
En blijkbaar komt er nog een deel van het Weesmeisje van Anne Jacobs uit, eens dat uit is, kan ik die serie ook bingelezen
Dan komt er ook nog het 3de deel van Corina Bomann uit, en dan kan ik eindelijk deze 3 boeken ook lezen!Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit? 

Ik ga beginnen met terug 50 boeken te nemen, en we zien wel of ik het haal. Want als Corona gedaan is, zal ik misschien minder tijd hebben...of toch niet, want eens een lezer, altijd een lezer en ik heb altijd graag gelezen!

Reacties op: Het boekenjaar 2020 van Erika Eggermont

Dochter van de mangroven - Sarah Lark Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken