Blogpost: Kimberly

Het boekenjaar van Kimberly

21-12-2020 door Kimberly 3 reacties
Wat is je belangrijkste moment van 2020 op boekengebied?

Het belangrijkste moment op boekengebied was het aanmaken van mijn Bookstagram (Bookchi.nl), hierdoor heb ik zoveel leuke boeken ontdekt en daardoor zelfs meegedaan met 2 Hebban leesclubs! Ook ben ik in contact gekomen met zoveel leuke bloggers en auteurs!Heb je je Reading Challenge gehaald?

Ik heb mijn Reading Challenge zeker gehaald, mijn doel was dit jaar 50 boeken te lezen. Ik heb dit ruim overschreden doordat ik bijna begin in mijn 100ste boek!Wie is je favoriete boekverkoper?

Ik heb geen vaste boekenverkoper, als het kan koop ik het liefst bij mijn lokale Bruna.Welk boek dat je in 2020 las is jouw boek van het jaar?

'Ik hou je vast' van Marina Folkers vond ik een heel mooi boek, ik zal hem zeker iedereen aanraden!Met welk boek ga je 2021 in?

Dat weet ik nog niet! Ik zit te denken aan: 'Hemelse modder' van Gaby Rasters.Naar welk boek kijk je uit in leesjaar 2021?

Ik kijk heel erg uit naar de nieuwe boeken van Anna Todd, Mona Kasten, Jenny Colgan en ook het nieuwe boek van Gillian King, dat een dag voor mijn verjaardag verschijnt!Hoe ziet jouw Hebban Reading Challenge 2021 eruit?

Ik zal mijn doel voor 2021 zetten naar 75 boeken, zo is mijn doel hoger dan dit jaar maar niet mijn max.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Het boekenjaar van Kimberly

Ik hou je vast - Marina Folkers Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken