Blogpost: Saskia

Het vergeten boek van Saskia

17-11-2019 door Saskia 2 reacties
Mijn vergeten boek is een boek die ik vond in de hal van de flat. Hier worden spullen van bewoners neergelegd die ze zelf niet meer gebruiken maar waar een ander nog veel plezier van kan hebben. Boeken tijdschriften puzzels ext. Zo vond ik mijn vergeten boek en dit boek was duidelijk nog door niemand gelezen. Een heel nieuw boek waar ik veel over had gehoord. Van een schrijver waar ik heel erg om heb gelachen bij films. 

Mijn vergeten boek kwam op de stapel die ik wilde lezen. Maar in de bibliotheek vond ik telkens weer net die YA boeken die me vragen lees me lees me. Zo verdween mijn vergeten boek naar de kast. Verstopt achter een deurtje vergat ik dat ik hem had. Maar het boek Lieveling van Kim van Kooten ligt nu al tijden in de kast. Nu ik deze week van alles lees en hoor over het vergeten boek heb ik de kast maar weer eens open gemaakt. 

Momenteel lees ik Koningin van lucht en duisternis (Cassandra Clare) als ik dit boek uit heb hoop ik dan toch aan Lieveling te beginnen zo mooi boek gewoon maar stof te vangen in de kast kan niet. Dan hoop ik dat ik nog voor Sinterklaas kan zeggen dat Lieveling één van mijn lievelingsboeken is geworden. 
50530ca1ec59c65e39d4e7a38417ce17.jpgReacties op: Het vergeten boek van Saskia

Lieveling - Kim van Kooten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken