Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: hagediss

Het wordt spectaculair. Beloofd. - Blogpost #1

30-01-2023 door hagediss 3 reacties
Hallo liefste lezertjes,
Welkom bij mijn eerste blogpost!

We gaan het hebben over "Het wordt spectaculair. Beloofd." van Zita Theunynck. Het verhaal gaat over een meisje Anna die een boek met 23 brieven kwijt is geraakt op de trein. Het zijn niet zomaar brieven, deze brieven vertellen een liefdesverhaal van twee mensen.

De auteur van het boek is Zita Theunynck. Ze is, samen met haar zus, een auteur van blogs bij Charlie magazine genaamd “emoshit”. Ook heeft ze bij dit magazine een interview gedaan over haar debuutroman. Hierin vertelt ze een beetje hoe dit verhaal tot leven is gekomen. Voel je vrij om ze zelf eens te lezen!

Na een beetje zoeken op het internet heb ik alleen maar goede recensies gelezen, wat me meer heeft overtuigd om dit boek te lezen. Het boek is een "coming of age" fictie, wat wil zeggen dat het verhaal zich richt op de psychologische en morele groei van de hoofdpersoon. Dit sprak mij het meest aan, een kijkje op een (typische) relatie van twee jonge mensen in onze maatschappij. 

De cover van het boek is een enveloppe, de letters op de enveloppe hebben het lettertype dat wel erg lijkt op die van een "typewriter", zo wordt de nadruk erg op de brieven gelegd. Ik vind de cover persoonlijk wel erg basic, maar toch zegt het veel over de brieven die Anna kwijtraakte en geeft het weer dat die erg belangrijk zijn.

Ben jij even benieuwd als mij? Volg me, want ik zal tussen het lezen door ook nog bloggen posten!
Tot snel!
Hadis

Reacties op: Het wordt spectaculair. Beloofd. - Blogpost #1

Het wordt spectaculair. Beloofd - Zita Theunynck Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners