Blogpost: Lydia

[lijstje] Boeken gelezen in 2019 die me het meest zijn bijgebleven

Het einde van het jaar is inmiddels zeker in zicht, en dan wordt het tijd voor de jaaroverzichten. Afgelopen jaar heb ik 43 boeken gelezen, met in totaal 13.940 bladzijden. Dat zijn 7 boeken meer dan gepland! Hieronder deel ik de boeken die me het meest zijn bijgebleven. Het viel me op dat dit niet per se de boeken zijn die ik de meeste sterren heb gegeven op Goodreads.

Me Before You, door Jojo Moyes
Louisa is een heel normaal meisje dat hoognodig een baantje nodig heeft. Ze wordt de verzorgster van Will, een jongen van haar leeftijd die in een rolstoel terecht is gekomen na een ongeluk. Hij is nors en kwaad omdat hij zijn leven niet meer kan leven zoals eerst. Kan Louisa daar verandering in brengen?

Van sommige boeken heb je bepaalde verwachtingen. Ik dacht ...

Lees verder op mijn site

Reacties op: [lijstje] Boeken gelezen in 2019 die me het meest zijn bijgebleven

Gesponsorde boeken