Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Luigi

Luigi Deiana was op Bookstore Day

25-05-2019 door Luigi 4 reacties
Na 2 dagen Ameland voer de veerboot terug naar het vasteland. Volgende halte: Dokkum. Een verrassend leuk en vooral sfeervol stadje. Wellicht bekend als een van de steden van de  Elfstedentocht. Aangezien de zon scheen en er voorlopig geen tocht gaat komen gingen we op zoek naar een boekenzaak. 
Aan de Grote Breedstraat nr.3 staat een authentiek pand waar boekhandel van der Velde gesitueerd is. Meteen binnen viel mijn oog op “De Baanbreker”  van Henning Mankell. Aangezien deze op mijn Hebban Challenge 2019 staat, ging hij mee. Vervolgens nog op zoek naar “La Superba” van Pfeiffer, maar helaas niet aanwezig. Uiteindelijk gekozen voor. ”Woesten” van Kris van Steenberge. Bij het afrekenen werden mijn aankopen in een canvastas gedaan met de tekst: “Let’s boekie together”. Dit in het kader van de Bookstore Day. Ik was aangenaam verrast aangezien ik hier niet van op de hoogte was. Tevreden en leesgierig  ging ik huiswaarts.


Reacties op: Luigi Deiana was op Bookstore Day

De baanbreker - Henning Mankell Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners