Blogpost: Lydia

Lydia leest: april 2020

Het was afgelopen maand niet echt een 'productieve' leesmaand, in de zin dat ik weinig boeken heb uitgelezen (wel 1 in totaal), maar dat is natuurlijk niet altijd nodig. Ik ben op dit moment bezig in 3 boeken tegelijk, die allemaal niet erg opschieten, maar waar ik wel van geniet. Ik ben voornamelijk aan het lezen in North and South van Elizabeth Gaskell, en regelmatig lees ik 's avonds in The Book Thief van Markus Zusak.
Komende tijd verschijnt er wel van alles leuks, dus lees vooral verder voor leesinpiratie!

Leuke links
- Dit is voor mij nu al de mooiste cover van 2020.
- De essentiele onderdelen van een booknook.

Uitgelezen

  Roodkapje - Unni Lindell
*** spoiler alert ***
Om eerlijk te zijn vond ik dit boek echt slecht! Het zou een literaire thriller moeten zijn, maar het is totaal niet spannend, er lopen allerlei perspectieven door elkaar waardoor je regelmatig geen idee hebt wie wat denkt, de moordenaar wordt halverwege het boek al bekend gemaakt, en dan wordt ze ook nog eens niet opgepakt! Ik heb het boek soort van uitgelezen door het te scannen op interessante stukjes, want ik wilde wel weten of er nog iets noemenswaardigs zou gebeuren, maar dit was helaas niet het geval. Verder is het taalgebruik of de vertaling ook nog eens niet om over naar huis te schrijven. Helaas.
#geenaanrader #literairethriller #scandinavie

Net verschenen

  Home Made Basics - Yvette van Boven
Het nieuwe kookboek van Yvette van Boven. Zij is een van mijn favoriete kookboekauteurs, ik maak haar recepten graag.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Lydia leest: april 2020

Home Made Basics - Yvette van Boven Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken