LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Mijn 'reis van wanhoop naar hoop' in Mijn Geheim

Gisteren kreeg ik mijn exemplaar al in de brievenbus en morgen is Mijn Geheim met een artikel over 'mijn reis van wanhoop naar hoop' overal te verkrijgen! De landelijke pers met een bereik van 115.000 mensen is een feit. #zotrotsalseenpauw

Op mijn website kun je het volledige artikel uit Mijn Geheim lezen. Klik op de cover en download de PDF. Vergeet ik bijna te vermelden dat er een boekenactie is via Mijn Geheim waarmee je kans maakt op 1 van de 5 weggeef exemplaren.

https://leesvoedsel.nl/in-de-pers/

Het artikel is trouwens ook gepubliceerd op

https://www.wereldkankerdag.nl/

Hier wilde ik vanzelfsprekend alle medewerking aan verlenen ❤

f2280f34e9ce363b78ef383f7acef6ff.jpg
Lees verder op mijn site

Reacties op: Mijn 'reis van wanhoop naar hoop' in Mijn Geheim

Schaduwkracht - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken