Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Na reaguurregen komt teaserzonneschijn

Zoals jullie hopelijk wel weten, heb ik de zomer gebruikt om eens goed na te denken over hoe ik mijn publiciteit en boekpromotie wil aanpakken. Mijn grote voornemen was, en is nog steeds, om minder te gaan roepen en meer te gaan luisteren en het gesprek aan te gaan. Minder zenden en meer interactie, dus. 

So far, so good... totdat ik op mijn laatste berichtje op internet behalve heel positieve reacties ook een paar minder fraaie antwoorden kreeg. Kotsende smileys en zo. Vroeger zou ik die onzin gewoon hebben genegeerd, maar ja, ik heb me natuurlijk niet voor niets voorgenomen meer te luisteren en vaker het gesprek aan te gaan. Dus wat doe ik? Ik vraag heel vriendelijk en beleefd waarom men zo openlijk loopt te braken. En wat denk je? Nul reactie! Nada, niente, nix! Tja, dan ben ik er heel snel klaar mee. 

Dus, beste haters en reaguurders, ga vooral lekker door, dan doe ik hetzelfde. Volgende week in dit theater daarom een lekkere teaser uit Lotsdochter, de opvolger van Asverze en deel 2 van de Hypernachtserie. 
Puke on that!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Na reaguurregen komt teaserzonneschijn

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken