Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Recensie Asverze door Sheila

De derde recensie van ‘Asverze’ is binnen:” Is Asverze een onvrouw? Dat zou wel eens heel gevaarlijk kunnen zijn!”

Een highlight uit deze recensie: “Asverze van Erik Le Romancier is intrigerend en best expliciet. Je krijgt te maken met massahysterie, onderdanige vrouwen, dominante mannen en een enorme berg aan leugens. Het verhaal staat boordevol extremen. De wereld waarin Asverze op moet groeien is zowel bekrompen als rauw. Dit maakt dat de manier waarop men met elkaar omgaat, redelijk hard en weinig liefdevol is. Het kost dan ook even tijd voordat je het personage van Asverze omarmt. Maar hoe meer je over haar wereld leert, hoe beter je haar begrijpt.”

Wil je deze hele recensie lezen? Dat kan. Je vindt haar onder andere op: 
https://indeboekenkast.com/2019/11/18/asverze/

Wil je Asverze bestellen voor jezelf of voor een ander (met name de luxueuze hardcoverversie met een stevige, chique, glanzende kaft is een fraai cadeau)? Dat kan natuurlijk ook.

‘Asverze’ van Erik Le Romancier is te koop of te bestellen als e-boek, paperback of hardcover via onder andere boekenbestellen.nl, Bruna.nl, bol.com, Amazon, Kobo, Apple Books, of je plaatselijke boekhandel.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Recensie Asverze door Sheila

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners