Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Schrijfavonturen april 2022

Fictera Schrijfcoaching
Anna Mattaar van Fictera Schrijfcoaching gaf feedback op een deel van mijn verhaal 
Versteende verlangens. Dit verhaal gaat over Het kruis op de Eikelhof. Over dit rijksmonument schreef ik ook het verhaal Opgericht.
Anna’s feedback op Versteende verlangens is te lezen op mijn website.

Meer dan Menselijk
Meer dan Menselijk is de titel van een verhalenbundel van meerdere auteurs. Het overkoepelende thema is Goden en Godinnen. Ik schreef hiervoor een verhaal over Het kruis op de Eikelhof, getiteld Versteende verlangens. Over dit monument schreef ik ook het verhaal Opgericht.
Alle opbrengsten gaan naar het Autismefonds.

About Books
About Books is het wekelijkse boekenprogramma van uitgeverij Zilverspoor/ Zilverbron. Eén van de vaste items is maandelijks de tekstperts. Hierin wordt live feedback gegeven op een fragment uit een boek of verhaal. Als auteur kun je hiervoor een tekst insturen en dat heb ik gedaan. Het is een kort verhaal dat nog niet gepubliceerd is. Ik ben nu al benieuwd naar de feedback die ik ga krijgen! (Als mijn fragment wordt uitgekozen.)
About Books is elke woensdagavond van 19.30 tot 20.30 op het Facebook, YouTube en Twitch kanaal van uitgeverij Zilverspoor te zien.

Andere boeken
Deze maand las ik Het duizend eilanden experiment van Frank van Dongen.


Lees verder op mijn site

Reacties op: Schrijfavonturen april 2022

Het duizend eilanden experiment - Frank van Dongen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken