Norman Jansen Auteur

Blogpost: Norman Jansen

Titel bekend, benieuwd naar de inhoud?

Tadaaa....we kunnen het eindelijk van de daken schreeuwen; de titel van mijn nieuwste boek is bekend:

Gevangen in dilemma's 


Begin 2021 zal dit boek verschijnen (Futuro Uitgevers) en is dan verkrijgbaar bij iedere (online-) boekwinkel. Momenteel zijn wij nog druk doende met het perfectioneren van de cover, het juiste lettertype en natuurlijk de achterflap. Ook juridisch worden de laatste puntjes op de i gezet, maar daar zal ik jullie niet meer lastig vallen. Spannend is het in ieder geval wel!
In navolging van 'De stilte van het water' (en de Engelse vertaling Calm Waters) en 'Een gemakkelijke prooi' is 'Gevangen in dilemma's ' ook gebaseerd op waargebeurde feiten. 
Daarnaast betreft het wederom een verhaal waarbij ik kan putten uit mijn eigen ervaring, waardoor het schrijven tegelijkertijd zorgt voor een stukje 'verwerken' van opgedane emoties, herinneringen en ervaringen.

Via mijn verhalen probeer ik ook meer duiding te geven aan de rol van slachtoffers van strafbare feiten zoals mensenhandel. Niet om deze mensen direct als zielig te bestempelen, maar achtergrondinformatie of beweegredenen te verduidelijken zodat de lezer hier zelf een mening over kan vormen. Een verhaal met een boodschap en de nodige emoties.

Ik zal een tipje van de sluier oplichten. In dit verhaal zijn juist de bloedbanden tussen de hoofdpersonages dusdanig van belang dat zij hiervoor grenzen zullen overschrijden. Enerzijds ver van huis, maar anderzijds toch ook weer dichtbij. Geweld word niet geschuwd en het is nog maar de vraag of de criminaliteit dit keer zal overwinnen.

Tot zover even deze kleine update, ik hoop de volgende keer meer te kunnen delen.  Stay safe & take care!
b953b7bf2b3d08c033208b1b624e4d39.jpegLees verder op mijn site

Reacties op: Titel bekend, benieuwd naar de inhoud?

Gevangen in dilemma's - Norman Jansen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken