Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Unieke actie!

Vrijdag de 13e? Coronavirus? Laat me proberen het leed een beetje te verzachten en meteen de Boekenweek 2020 in stijl af te sluiten. 
Ik heb namelijk voor de snelle liefhebber 1 exemplaar van mijn roman ‘Liefde, Lust en Andere Ongemakken’ te koop!
En niet zomaar 1 exemplaar, maar een door mij gesigneerde, luxueuze hardcover, dus met een stevige, chic glanzende kaft. Een aanwinst van je boekenkast.  
En niet voor zomaar een prijs, maar met een stevige korting van maar liefst meer dan 15%! Kost de hardcoverversie van ‘Liefde, Lust en Andere Ongemakken’ normaal gesproken €27,95 exclusief verzendkosten, dit exemplaar kost slechts €23,45 exclusief verzendkosten. 

Inclusief €4,50 verzendkosten heb je daarmee voor een totaalbedrag van €27,95 een schitterende, gesigneerde hardcover van ‘Liefde, Lust en Andere Ongemakken’ in huis. Kijk, dat maakt lezen toch nóg een klein stukje leuker?

Wil je meer weten over ‘Liefde, Lust en Andere Ongemakken’? Neem dan een kijkje op mijn site: https://www.erikleromancier.nl. Of Google het boek eens.

Wil jij dit ene, unieke exemplaar in huis hebben? Stuur me dan voor maandagnacht 00:00 uur een berichtje via e-mail: erikleromancier@gmail.com. De eerste die mailt, is degene die wint.

En denk eraan, het gaat om 1 exemplaar, dus OP=OP.Lees verder op mijn site

Reacties op: Unieke actie!

Liefde, lust en andere ongemakken - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken