Rebekka W.R. Bremmer Auteur

Blogpost: Rebekka W.R. Bremmer

Vertaling Mijn naam is Selma van Selma van de Perre

Mijn naam is Selma is de autobriografie van Selma van de Perre, een joodse vrouw die in de Tweede Wereldoorlog met gevaar voor eigen leven in het verzet heeft gewerkt. Ze werd opgepakt en naar Ravensbrück gestuurd en wist dit wonder boven wonder te overleven. Haar grootmoeder, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, ouders en zusje werden door de nazi’s vermoord. Na de oorlog is ze in Londen gaan wonen, waar haar broers op dat moment leefden. Ze heeft het leven weer opgepakt, is getrouwd en heeft een zoon gekregen. Inmiddels is ze zevenennegentig en woont ze nog steeds in Londen.
Lees hier hoe ik  Selma van de Perres Mijn naam is Selma heb vertaald. 
e7baf5cba9a9ee30d9be13fbeb8d0956.jpgLees verder op mijn site

Reacties op: Vertaling Mijn naam is Selma van Selma van de Perre

Mijn naam is Selma - Selma van de Perre Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken