Bronja Prazdny Auteur

Blogpost: Bronja Prazdny

Znežanka: mijn allereerste fictiekindje

Over een maand is het zover:Znežanka, mijn fictiedebuut, zal het levenslicht zien! Nou ja, ze was er al natuurlijk -eerst als idee en later als manuscript, steeds een beetje toonbaarder, door steeds meer mensen gelezen- maar als boek, met kaft en isbn-nummer en alle toeters en bellen, wordt ze vanaf 3 november 2020 aan de wereld, aan jullie!, gepresenteerd. 

JONGENS: MIJN ALLEREERSTE FICTIE, WAT VIND IK DAT SPANNEND EN SUPER EN EN EN...!

Maar Bronja, waar gaat dat boek dan over en waarom zouden we het moeten lezen, er zijn al zoveel boeken en bovendien zijn er Netflix en Videoland en nou ja, vertel ons maar eens waarom we je boek zouden moeten lezen.
Tsja. Nou. Poeh. Allereerst moet je niks maar verder zou je het kunnen proberen als je van sprookjes houdt. De hoofdpersoon, je raadt het al, Znežanka (spreek uit: Znezjanka, met de klemtoon op de e, maar niemand in Nederland die het goed uitspreekt, moppert ze in mijn oor), is namelijk dol op sprookjes, verbeelding, zo zeer dat haar fantasie vaker wel dan niet met haar op de loop gaat. Eigenlijk is Znežanka 'gek', psychotisch zelfs volgens de mensen die ervoor door hebben geleerd, maar daarover zijn de meningen verdeeld. Ik ben benieuwd wat jij ervan maakt, van haar vermeende waanzin. 
 
Klik op het boek hiernaast (of hieronder, als je op je mobiel leest) voor de volledige achterflaptekst.

Had ik al gezegd dat ik het doodeng vind?

BronjaReacties op: Znežanka: mijn allereerste fictiekindje

Znežanka - Bronja Prazdny Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken