Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 24 3 3 2 1 1 0

3 Oktober - "Ik zal je krijgen"

36

Gelezen 37 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 59 Favoriet 2 Recensies 27
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Over het verhaal 3 oktober Sjaak laat niets aan het toeval over. Alles heeft hij uitgestippeld. Totdat hij Janine ontmoet en ontdekt dat in een relatie niet alles verloopt zoals gepland. Het ‘Ik zal je krijgen’ wordt met de dag sterker in zijn hoofd. Op 3 oktober neemt hij een cruciale beslissing. Zal zijn droom waarheid worden? Een verhaal dat je gevangen houdt tot aan de laatste pagina en de handgeschreven brief van Sjaak. “3 oktober, een beklijvend verhaal, vlot en ietwat brutaal geschreven. Na het lezen ervan is mijn conclusie: Kerel, dat had je veel eerder moeten doen.” Marc Kerkhofs Over de auteur Anya van der Gracht (1957) put voor haar verhalen uit het leven, zoals het op haar pad komt. In ‘Toen was je weg’ neemt zij je mee in een dodelijke relatie gezien door de ogen van een vrouw. In ‘3 oktober’ kruipt zij in het hoofd van de dader. Anya, een schrijfster met lef en humor.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
189
Uitgeverij
Ambilicious LLP
Eerste editie
28 oktober 2019
Laatste editie
10 oktober 2019
ISBN
9789492551702


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Anya van der Gracht
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (27)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: 3 Oktober - "Ik zal je krijgen"

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.