500 maaltijdsalades
Valentina Harris
De officiële definitie van een salade is: een gerecht dat bestaat uit verschillende ingrediënten,
met daarover meestal een dressing. Een salade kan worden geserveerd als een bijgerecht, een aparte gang of als hoofdgerecht, en kan vlees, vis, pasta, kaas en noten bevatten, naast de traditionele ingrediënten. Meestal worden ze koud geserveerd, maar sommige eet men warm. Kortom: er is niets zo veelzijdig als een salade! In dit boek vindt u honderden ideëen voor de heerlijkste
maaltijdsalades: voor tijdens de lunch, om mee te nemen naar een picknick, met vegetarische en veganistische opties, salades van over de hele wereld en zo nog veel meer. Met de recepten in dit boek wordt de salade de ster van de maaltijd!
- Genre
-
Culinair
Eten en drinken algemeen - Aantal pagina’s
- 288
- Uitgeverij
- Veltman Uitgevers B.V.
- Eerste editie
- 03 mei 2021
- Laatste editie
- 03 mei 2021
- ISBN
- 9789048319336
Boekinformatie wijzigen