Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Aan tafel!

Als je van koken houdt, ken je meestal wel een aantal Europese klassiekers: de Griekse moussaka, Hongaarse goulash, de Spaanse gazpacho of de Zwitserse kaasfondue. Maar wat zijn eigenlijk de
onbekendere streekgerechten in Europa? En wat is nu typisch voor bijvoorbeeld Moldavi?, Cyprus, Liechtenstein of Wit-Rusland? Culinair publicist Janny de Moor kent de fascinerende keukens van
de 48 landen die lid zijn van de Raad van Europa als geen ander. Zij heeft veel van die landen zelf bezocht en heeft er professionele contacten die haar hielpen de mooiste streekrecepten voor dit boek
te verzamelen. Aan tafel! nodigt je uit om ook op ontdekkingsreis te gaan door de rijk geschakeerde keukens van Europa.
? Met interessante, nauwelijks bekende streekgerechten uit heel Europa
? Bij elk recept informatie over de achtergrond ervan
? Complete menusuggesties (voor-, hoofd- en nagerecht)
? Handige registers om te zoeken op gerecht of op land
Janny de Moor is culinair journalist. Ze schrijft onder meer voor het dagblad Trouw een serie over Europese streekgerechten. Van haar hand verschenen tot nu toe twintig kookboeken. In 2004 ontving zij
voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van de gastronomie en haar boek Wijn in de keuken de prestigieuze Wina Born-prijs.
Over haar eerder verschenen Arabisch kookboek schreef de pers:
?Ik kan niet anders dan blij zijn dat er een zo goed gefundeerd en oorspronkelijk boek over zo?n belangrijke keuken verschijnt.? Johannes van Dam in Het Parool
Toon details

Schrijf een recensie

Is Aan tafel! het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Aan tafel!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.