Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
9200000099739260
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 1 3 1 2 0 1 0

Aangenaam

4

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 1 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Beste lezer, aangenaam kennis te maken …

Jouw nieuwsgierigheid is gewekt en je hebt dit boek omge-draaid om de achterflap te lezen. Groot gelijk. Wat je in handen houdt, is een bonte verzameling ontroerende, spannende, ingetogen en uitbundige verhalen, met liefde verteld door drieëntwintig auteurs. Dit is een uit de kluiten gewassen visitekaartje van een hechte groep schrijvers, die hun inspiratie en kunnen hebben samengebracht in deze bundel. Dit boek belooft ontspanning en spanning en het hele scala aan emoties daartussenin. Je krijgt verhalen voorgeschoteld die de nieuwsgierigheid prikkelen en auteurs waar je meer van wilt lezen. Allemaal hebben ze een of meerdere boeken op hun naam staan en deze verzameling is een kennismaking met hun stijl, hun taal, hun stem.

Ga op ontdekkingsreis, laat je verrassen door deze boeiende auteurs. Dit boek is een rendez-vous, want ook voor Alice Bakker, Aloysius Keller, Anja Maas, Elly Godijn, Esmeralda van Belle, Fiona Hack, Garvin Pouw, Ingeborg van 't Pad Bosch, Jeroen Kraakman, Johan Klein Haneveld, José van Winden, Liesbeth Jochemsen, Lieve van den Berg, Marc Kerkhofs, Monique Kroezen, Motell Rijnen, Oli Veyn, Onno-Sven Tromp, Ronald van Assen, Silvia van Gimst, Sonn Franken, Titia Muizelaar en Wil van Bree is het aangenaam kennis met jou te maken.

Aangenaam

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire fictie algemeen
Aantal pagina’s
292
Uitgeverij
Godijn Publishing
Eerste editie
01 oktober 2018
Laatste editie
01 oktober 2018
ISBN
9789492115751


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Liesbeth Jochemsen
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Aangenaam

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken