Advertentie

Aardling

1

Rank 915 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 16 Favoriet 8 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Wie had gedacht dat magie maar één poort bij ons vandaan is?

Het was nooit de bedoeling van de pas afgestudeerde Samantha om als “Aardling” in Charret-Lûd terecht te komen. Het was zeker niet haar bedoeling om daar te blijven. Ondanks dat de Halusir, een groep Lûdse strijders, beweren dat ze niet naar huis kan, doet Samantha haar best om toch een poort te vinden die haar terug kan brengen naar haar vertrouwde leven op Aarde.
Maar dan worden Samantha en de Halusir aangevallen en slaan ze op de vlucht, waarop een magisch avontuur door Charret-Lûd volgt. Nergens zijn ze veilig, vooral niet nu de machtige tovenares Giarna om nog onbekende redenen op jacht gaat naar Aardlingen. Eén ding is duidelijk: de tovenares heeft niets goeds in petto; niet voor de Lûdse bevolking en zeker niet voor de Aardlingen die ze zoekt.

Het lijkt erop dat de Halusir Samantha enkel willen beschermen tegen Giarna en haar volgelingen. Kunnen ze dat? Of betalen ze daarvoor een prijs die geen van hen ziet aankomen?

“Aardling” is een magierijk fantasyverhaal over vertrouwen, onafhankelijkheid en overeind blijven in een onbekende wereld.
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Uitgeverij
Godijn Publishing
Eerste editie
27 november 2020
Laatste editie
27 november 2020
ISBN
9789493157965 , 9789493233096


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Aardling

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.