Advertentie

Al jouw leugens

0

Rank 3957 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

Je huis is afgebrand. Je vrouw weet van niets. Je dochter weet te veel.

Mijn mond smaakt naar rook. Mijn ogen tranen ervan, doen pijn in de wind. Als ik mijn hand over mijn gezicht haal, blijft er as achter op mijn huid – als zachte zwarte sneeuw. Het verslindt de muren, vreet de ramen op, neemt bezit van alles.

En zij zijn daarbinnen. Mijn kind, mijn vrouw.

Na de tragische dood van zijn vrouw blijft Alex alleen achter met zijn tienerdochter Jane. Ze redden het prima, maar pas als hij Natalie ontmoet, breekt de zon weer door in zijn leven. Tot hun prille geluk abrupt wordt verstoord door een vreselijke brand.

Dochter Jade houdt vol dat ze een man in huis heeft gezien op de avond van de brand; Natalie ontkent dat ze bezoek heeft gehad. Een van hen moet liegen, en Alex staat voor een onmogelijke keuze: gelooft hij zijn vrouw of zijn dochter? En welke consequenties heeft dat?

In de pers

‘Een fantastische thriller – klassieke psychologische spanning vol verrassingen. Ik heb genoten.’ Lee Child

‘Uitstekend uitgewerkt, vol heerlijke twists. Al jouw leugens is een ijzingwekkende inkijk in de gevaren van obsessie.’ The Guardian

‘Sommige gebeurtenissen kun je beter niet in de doofpot stoppen. Een ijzige sfeer en met zorg uitgediepte personages.’ ThrillZone.nl

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Spannende boeken algemeen
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
11 maart 2021
Laatste editie
11 maart 2021
ISBN
9789402315646 , 9789022587478


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Al jouw leugens

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.