Advertentie
Arthur Kafka

Arthur Kafka

0
Rank 8208 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Young adult   Topics 0
Johan D’ Haveloose is ondertussen bekend als de auteur van het knappe Gentse rechercheteam Bonnard & Brunello. In mei 2019 kwam zijn zevende Bonnard & Brunello De Post-it Moorden uit. Behalve humoristische werkjes in het Engels en in het Nederlands, publiceert hij ook romantisch werk zoals Quatre Mains.  Zijn hart gaat ook uit naar kinderen voor wie hij graag voorleest en kinderboeken schrijft.

Met Arthur Kafka verrast de auteur zijn lezer met een jeugdboek voor volwassenen en laat hij teddyberen op zijn publiek los. De teddyberen vertonen dezelfde fouten en gebreken als mensen, maar door outside the box te schrijven en de beren in hilarische situaties te brengen, uit hij wat hij noemt ‘pluchezachte kritiek’ op onze maatschappij.
Zoals steeds toont de auteur zich een meester in het spelen met woorden en bewijst hij in zijn gekende dubbelzinnige stijl dat hij een fijn waarnemer is van de lichtheid van ons bestaan. 
Wie houdt van een vleugje ironie, wie graag een vlot lezend boek leest, én wie kan relativeren en zichzelf niet té serieus neemt: dit boek is een must voor jou!

Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
150
Uitgeverij
Uitgeverij aquaZZ
Laatste editie
20 september 2019
ISBN
9789493023307
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker