Advertentie

Bakken met desem

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker. In haar tweede prachtig geïllustreerde bakboek verklapt de Sloveense Anita Sumer de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders.

Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als fougasse, naanbrood, hamburgerbroodjes, kaneelbollen, wafels en panettone.

Naast de 77 recepten vind je opnieuw een uitgebreide inleiding hoe je het deeg moet opstarten en verder verwerken, wat er fout kan gaan en waar je het mee kunt combineren.

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Lannoo
Eerste editie
29 juni 2021
Laatste editie
29 juni 2021
ISBN
9789401477307


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Bakken met desem

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.