Advertentie
Passie voor desem

Passie voor desem

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker. De Sloveense Anita Sumer ontdekte de oudste methode om brood te bakken tijdens haar zoektocht naar een waardevol alternatief voor het gewone brood dat haar man niet kon verteren.

In haar prachtig geïllustreerde boek verklapt ze de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders. Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als pizza, kruidenbrood, bananenbrood, donuts, brioche en koffiekoeken.

Naast de 45 recepten vind je een uitgebreide inleiding hoe je het deeg moet opstarten en verder verwerken, wat er fout kan gaan en waar je het mee kunt combineren.

Genre
Culinair
Uitgeverij
Lannoo
Laatste editie
29 mei 2020
ISBN
9789401469197
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic