Bij voorbaat veroordeeld

Kunt u zich voorstellen dat in onze moderne westerse samenleving mensen ten onrechte in de gevangenis zitten? Het overkwam Kenneth Ehigiene. Hij werd veroordeeld voor het dealen van drugs. Twee machtige rechtsstelsels hebben hem maandenlang - zonder zelfs een politiefoto of vingerafdruk als bewijs - gevangen gehouden.
Hij belandde in de isoleercel en een eerlijke procesgang werd hem ontzegd. Fotografisch bewijsmateriaal van zijn onschuld werd naar de prullenmand verwezen en bijna alles dat op zijn onschuld wees, werd terzijde gelegd. Zijn lot werd direct verbonden aan het lot van een Duits tienermeisje wiens schokkende verhaal in Duitsland een bestseller werd ...
Kenneth vocht een lange en eenzame strijd. Hij realiseerde zich dat zijn gevecht voor vrijheid niet slechts een persoonlijk gevecht was, maar dat hij een gevecht voerde voor vele anderen, die - net als hij - ook strijden voor vrijheid en tegen een onrechtvaardig systeem.
Dit boek vertelt het waargebeurde verhaal
van Kenneth en zijn strijd. Het boek
gaat over zijn gevecht tegen onrechtvaardigheid, dat uiteindelijk
eindigt met zijn overwinning.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Bij voorbaat veroordeeld het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Bij voorbaat veroordeeld