Bitter Falls
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 96 4 124 3 44 2 3 1 1

Bitter Falls

268

Rank 5211 Gelezen 287 Aan het lezen 13 Wil ik lezen 268 Favoriet 7 Recensies 12
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 2   Topics 0

Zij onderzoekt een cold case die niemand anders aankan, door naar plaatsen te gaan waar niemand heen durft. Ondanks alle schokkende gebeurtenissen in haar verleden probeert Gwen Proctor door te gaan met haar leven. Een nieuwe opdracht geefthaar weer een doel: de cold case van de verdwijning van een jonge man. De man is al drie jaar vermist en de politie heeft geen enkele aanwijzing. Zijn gekwelde moeder Ruth blijkt zich helemaal teruggetrokken te hebben. Gwen weet zelf hoe het voelt om intens bezorgd te zijn over je kinderen. Het onderzoek van Gwen levert al snel verdachten op… en nieuwe slachtoffers. Terwijl zij elk duister spoor volgt, wordt duidelijk dat deze vreemde zaak weleens akelige gevolgen kan hebben voor haarzelf. Want hoe dichter Gwen bij de waarheid komt, hoe heviger de dreiging die haar – en haar kinderen – thuis te wachten staat. In deze stad die zich eerder als één blok tegen Gwen en haar familie keerde, blijkt vooral één familie bijzonder wraakzuchtig te zijn. Gwen bereidt zich voor om op twee fronten te strijden. Maar wil zij de ultieme prijs wel betalen?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Gwen Proctor (4)
Vertaald door
Peter de Rijk
Aantal pagina’s
388
Uitgeverij
Karakter Uitgevers B.V.
Eerste editie
15 juni 2020
Laatste editie
30 juni 2020
ISBN
9789045216799 , 9789045216898
Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door Stefan
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (12)

Keuze van de redactie
Anne-Claire Verham Hebban Recensent

Geen nieuwe weg, wel ijzingwekkend spannend

door: Anne-Claire Verham 2 likes

Het leek erop dat auteur Rachel Caine in Bitter Falls, het vierde deel in de ‘Stillhouse Lake’-serie, haar heldin Gwen Proctor een nieuwe weg op zou sturen. Dat gebeurde niet. Ook dit verhaal draait weer voornamelijk om Gwen, Sam en de kinderen en een nieuwe bak vol levensbedreigende ellende die...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Bitter Falls

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken