Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Blijven of gaan?
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 7 3 0 2 0 1 0

Blijven of gaan?

11

Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 7
Non-fictie Spots 18   Topics 0
Oorlog is niet abstract. Achter de onvoorstelbare en macabere getallen van doden en vluchtelingen, gaan mensenlevens schuil. Over een paar van die mensen gaat het in dit boek. Syrische vrijheidsstrijders die de auteur begin 2014 aan de vooravond van de opkomst van IS heeft ontmoet en vier jaar heeft gevolgd.

Syrië is niet alleen de oorlog - het is vooral een optelsom van mensen en hun droom van een vrij Syrië. In een persoonlijk relaas, heeft de auteur zich steeds de vraag gesteld: 'Wat kan ik doen?' Dit boek schrijven en hun verhalen vertellen. Het zijn hoopvolle verhalen die de onvoorstelbare kracht en moed van gewone mensen laat zien en ons uitnodigen ons met Syriërs te verbinden.

Over de auteur
Saskia Harkema is een duizendpoot: mensenrechtenactiviste, professor, trainer en coach, opgegroeid in Zuid-Amerika. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf INENDI (Innovation, Entrepreneurship & Diversity) voor verschillende universiteiten, hogescholen en non-gouvernementele organisaties in heel Europa en Turkije. Daarnaast werkt ze met vluchtelingen via de door haar opgezette stichting Faces of Change (www.facesofchange.online).
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Futuro Uitgevers
Eerste editie
26 april 2018
Laatste editie
24 mei 2018
ISBN
9789492221988 , 9789492939135


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Blijven of gaan?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.