Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Saskia Harkema Auteur

Hebban-auteur


14 lezers volgen deze auteur

Saskia Harkema

Spots 22

Ik ben wetenschapper, trainer, coach, projectmanager en mensenrechtenactiviste. Schrijven is mijn passie. Wetenschappelijke onderwerpen die mij interesseren zijn: ondernemerschap, leiderschap, verandermanagement en innovatie. Ik ben oprichter van stichting Faces of Change (www.facesofchange.info), die werkt met en voor vluchtelingen. Mijn aanpak is verbindend en gericht op verandering en vernieuwing en begint altijd bij het individu. Mijn derde boek, een roman komt in november 2022 uit. In mijn boeken staan altijd mensen centraal die strijden voor vrijheid, rechtvaardigheid - de eenlingen die als een Don Quichot worden bestempeld, maar heldhaftig en moedig zijn in hoe ze leven. Mijn eerste boek ging over Syrische vrijheidsstrijders. Mijn tweede boek was een roman geinspireerd op mijn leven en mijn derde boek gaat over een vrouw wiens leven in het teken van oorlog staat tegen het decor van het uiteenvallen van de Joegoslavische Federatie en Europa dat wankelt.

Nieuwste boek

Gebroken levenslijnen - Saskia Harkema Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Saskia Harkema


Challenges

2022

(0%)
Gesponsorde boeken