Advertentie
Bloedhonger

Bloedhonger

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Bloedhonger, deel 1 uit de Boeken van Bloed serie, vertelt het verhaal van het dodelijke echtpaar Dominique en Alexxander.

Dominique is al sinds jonge leeftijd gefascineerd door messen en bloed, bij voorkeur in combinatie met onschuldige slachtoffers. In Alexxander vindt zij een gelijkgestemde geest en bekwamen zij zich gezamenlijk verder.

Jarenlang lokken Alexxander en Dominique met hun sensualiteit en schoonheid nietsvermoedende personen in hun web dat altijd maar 1 mogelijke uitkomst kent: de dood.

Wat ooit begon als een ongelukkige samenloop van omstandigheden wordt door hun steeds verder geperfectioneerd. Gevaarlijk en fataal zwerven zij de wereld over, een spoor van bloed achterlatend. Maar een leven als dit kan niet eeuwig doorgaan. Zullen zij uiteindelijk verantwoording moeten afleggen aan de wereld buitenaf of blijkt juist hun eigen relatie niet bestand tegen hun honger naar bloed?
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
391
Uitgeverij
Lucky Canard
Laatste editie
05 april 2019
ISBN
9789082855012
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Het eerste deel weet te weinig te overtuigen om uit te zien naar een tweede deel.

door: Karina Hoekerswever - Hanegraaf 1 like
De cover van Bloedhonger oogt weliswaar gruwelijk, maar op een stilistische, kunstzinnige manier door de kleuren die zijn gebruikt. Op de achterkant een inleiding in het verhaal, met de vermelding dat het een eerste deel van een serie betreft, en een korte biografie over de auteur. Met de eerste...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook