bodypositivepower
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 14 4 19 3 17 2 3 1 1

Body positive power

54

Gelezen 59 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 56 Favoriet 6 Recensies 4
Non-fictie Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 7   Topics 0

Geluk heeft niets met je kledingmaat te maken.

We zijn ervan overtuigd geraakt dat geluk iets is dat alleen maar mogelijk is als we ons streefgewicht behalen, als we een sixpack hebben, als we die paar centimeter van onze taille af kunnen halen. We zien ons lichaam als een probleem, maar het probleem is de manier waarop we geleerd hebben naar onszelf te kijken. Het probleem is dat we denken dat er maar één ideaal lichaam bestaat.

Ondersteund door resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken, pleit auteur Megan Jayne Crabbe met scherpe humor, een directe stijl en kick-ass houding voor een wereld waar iedere lichaamsvorm wordt gevierd, bikinibody-diëten niet meer bestaan en álle vrouwen van hun lichaam houden. Dit boek is een krachtige oproep tot actie en een gids tot het houden van jezelf.

Auteur Megan Jayne Crabbe (op Instagram bekend onder de naam @bodyposipanda) ontwikkelde vanaf haar vijfde problemen rondom haar zelfbeeld, probeerde haar hele jeugd af te vallen en werd al op haar veertiende gediagnosticeerd met anorexia. Na haar herstel begon een periode van eindeloos diëten, binge-eten, afvallen en weer aankomen totdat ze de body positivity-beweging ontdekte. Nu is ze vastberaden om zoveel mogelijk mensen de waarheid te vertellen: we zijn goed genoeg zoals we zijn.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Lifestyle algemeen
Vertaald door
Crispijn Sleeboom
Aantal pagina’s
270
Uitgeverij
Blossom Books B.V.
Eerste editie
03 juli 2018
Laatste editie
03 juli 2018
ISBN
9789463491075


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (4)

Keuze van de redactie
Lindy (Hebban Crew) Hebban Crew

Krachtig pleidooi voor zelfacceptatie

door: Lindy (Hebban Crew)

Wie door Instagram scrollt, is ze vast en zeker eens tegengekomen: de ultrafitte, ultraslanke én gespierde fitgirls met zuivere huidjes zonder cellulitis, striae of rolletjes. Ze hebben het helemaal voor elkaar op hun gesponsorde reisjes naar warme oorden, waar ze zich naast het flaneren in bikini...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Body positive power

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken