Advertentie
Boreas

Boreas en de zeven zeeën

18
Gelezen 17 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 1 Recensies 2
Junior   Topics 0

Boreas weet het zeker: zijn ouders gaan scheiden. Ze doen de laatste tijd zo geheimzinnig... Wanneer ze hem eindelijk vertellen wat er aan de hand is, gaat het gelukkig om iets anders, maar het is net zo ingrijpend: ze gaan drie jaar rond de wereld zeilen! Alles is al geregeld en Boreas zal online les krijgen. In eerste instantie wil Boreas helemaal niet mee en verveelt hij zich dood aan boord. Maar al snel beleeft hij het ene na het andere avontuur. Helemáál als zijn beste vriendin Merel een zomervakantie lang met hen meevaart. Dan stellen Boreas' ouders hem voor de keus: wil hij met Merel mee terug naar Nederland en wonen bij zijn opa en oma, of vaart hij verder mee?

Mina Witteman schreef een spannend verhaal boordevol actie. Met avonturen als man over boord en tijdens harde wind in het kraaiennest klimmen, maar ook met een gevluchte Soedanese jongen op een vlot en een echte tractorrace. En dat maakt dit boek geschikt voor álle avonturiers - of ze nu kunnen zeilen of niet!

Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Uitgeverij Ploegsma B.V.
Laatste editie
02 juni 2015
ISBN
9789021674384 , 9789021674421
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een spannend boek vol avontuur!

door: luna-pelser 1 like
Heb jij wel eens een vluchteling midden in de nacht uit het water gered? Boreas wel! Het boek 'Boreas en de zeven zeeën', geschreven door Mina Witteman, gaat over de 12 jarige Boreas. Zijn ouders zijn knettergek volgens hem, want in plaats van naar de middelbare school gaan na de zomer nemen ze...

Spannend en informatief

door: DutchHutspot 1 like
De 12-jarige Boreas weet het zeker: zijn ouders gaan scheiden. Ze doen de laatste tijd zo raar! Als zijn vader en moeder hem eindelijk vertellen wat er aan de hand is blijkt het om iets totaal anders, maar niet minder ingrijpends te gaan: ze hebben een boot gekocht en zijn van plan om daarmee rond...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook