Bram en het Zoldermysterie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 7 3 11 2 1 1 0

Bram en het Zoldermysterie

30

Gelezen 31 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 4 Recensies 2
Junior Lijsten 1   Topics 0
Reis mee naar Braziliƫ, Noorwegen en China

De tienjarige Bram heeft het moeilijk: het huis waarin hij opgroeide is gesloopt, hij vindt nauwelijks aansluiting op school en tot overmaat van ramp moet hij ook nog eens verhuizen naar het grote landhuis van zijn opa en oma. Daar is het stil... en eng. Bram hoort vreemde geluiden op zolder. Als hij gaat kijken, is er niemand te zien. Maar als hij de volgende avond duidelijk iemand hoort lopen, gaat hij nog een keer kijken. Dan ontdekt hij de Zolderattika, een club van zeer geheimzinnige mannen, die beweren via zolders de wereld over te kunnen reizen. Ze hebben Bram nodig voor hun plan: ontsnappen aan de zolders en de macht over de wereld overnemen. Als Bram weigert, wordt zijn zusje ontvoerd en natuurlijk geloven zijn ouders niet dat deze zoldermannen haar hebben meegenomen. Voordat hij het weet, belandt Bram in een hels avontuur.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Uitgeverij
Uitgeverij Stormsteen
Eerste editie
01 juli 2017
Laatste editie
02 oktober 2017
ISBN
9789082190991


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Uit de oude doos

door: Edith

De tienjarige Bram baalt echt enorm. Nu zijn huis is gesloopt, moet hij een jaar lang met zijn ouders en zusje Lotte bij oma inwonen. Natuurlijk is zijn oma hartstikke lief, maar er valt zo weinig bij haar te beleven. Het enige dat Bram er leuk vindt is haar wilde achtertuin, maar die is voor de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Bram en het Zoldermysterie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken