Advertentie
Bühne 10

Bühne 10

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0

Ter hoogte van Abcoude
waren de wolken
donkerder dan de lucht
bij nacht…

Gaat de eerste strofe van het openingsgedicht door Perry Pierik. Een beeld doemt vervolgens op van een keurig aangeharkt landschap waar een onheilspellende, benauwende sfeer van uitgaat. Tijd voor straatrumoer dus in de lage landen.

Het tiende nummer van Bühne wil u verrassen met boeiende essays, korte verhalen en poëzie van 17 auteurs. Nieuw is de rubriek Kunst in beeld door kunsthistoricus Hans Sizoo, die in ieder nummer een kunstwerk in het centrum zal plaatsen. In dit nummer een werk van Jörg Remé. Een bijzonder interview ook in dit nummer met de beeldend kunstenaar Joost van Santen die dit jaar 90 is geworden. Jan de Rooy haalt herinneringen op aan diens zus, de dichteres/vertaalster en schrijfster Louise van Santen (Wiesje). Bühne is uitgegroeid tot een ideologievrij podium voor meer gevestigde, en beginnende auteurs, die in een kleurrijke afwisseling van zich laten horen. Gedichten in dit nummer van Rense Sinkgraven, Antoine Baars, Hans van Willigenburg en Marlène Hommes. Essays van Alfred Krans, Jacques Neeven en Annabel Junge. Een Selfie van Ilona Verhoeven, dit naast – of in aanvulling op - een kort verhaal. Frank Heine verzorgde de rubriek Locatie. De redactie wenst u veel leesplezier!

Prijs: € 9,95

Genre
Korte verhalen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
Laatste editie
15 april 2019
ISBN
9789463385923
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic