Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Buiten het veld
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 2 2 0 1 0

Buiten het veld

4

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 1 Recensies 2
Young adult   Topics 0
Jeugdroman over sport, liefde en geloven in jezelf ook als je omgeving dat niet doet.
Fawad is gek op basketbal. De hele zomer heeft hij getraind om komend schooljaar goed genoeg te zijn voor het basketbalteam op school. Sporten is voor hem een manier om de minder leuke dingen in zijn leven even te vergeten. Dat zijn vader twee jaar geleden is overleden bijvoorbeeld, en dat zijn moeder maar blijft proberen hem te koppelen aan een nichtje in Pakistan. Daar komt nog bij dat zijn beste vriend Yousuf een heel andere jongen is geworden sinds diens oudere broer is neergeschoten. Van hun vriendschap is weinig over en Fawad voelt zich alleen en onbegrepen.
Maar hij heeft grote dromen. Hij wil de eerste Pakistaanse speler in de NBA worden, en hij gaat het knapste meisje van zijn school voor zich winnen, ook al is ze nog zo anders dan hij. Eerst nog even toestemming van zijn moeder krijgen om mee te doen aan de selecties voor het schoolbasketbalteam.
Hoe moeilijk kan dat zijn…
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Querido
Eerste editie
02 augustus 2022
Laatste editie
16 augustus 2022
ISBN
9789045126166 , 9789045128122


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Buiten het veld

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken