Advertentie
Canada is eng

Canada is eng

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Nino houdt van fossielen, telt graag stoeptegels en eet het liefst Knorr Wereldgerechten. Op beesten is hij niet zo dol, in een kamer vol hertengeweien kan hij niet slapen, en zijn wandelschoenen wil hij schoon houden.
Mama vindt Nino een schijtluis, en stuurt hem op reis naar Canada, om zijn angsten te overwinnen. Samen met zijn vader moet Nino daar allerlei spannende mannendingen gaan doen. Van slootje springen, hutten bouwen en van een brug af tokkelen, tot wildwaterkanoën en beren spotten.
Het is allemaal vreselijk eng, maar het ergste is wel dat Rocky bij elk uitstapje meegaat. Zij is half Canadees, half Nederlands en bloedirritant. Zij is alles wat Nino niet is en sleept hem mee in spannende avonturen.

Canada is eng is een verhaal met een subtiele diepgang. Het gaat over angsten en moed, over Canada en beren, over een ver weg wonende moeder en vriendschap, en over een zwerver met een verhaal.

Canada is eng is het zesde kinderboek van Lenneke Westera.
Kijk voor meer informatie op www.lennekewestera.nl.
Genre
Kind & Jeugd
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Uitgeverij
Uitgeverij Eigenzinnig
Laatste editie
01 september 2020
ISBN
9789463900263
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic