Advertentie
Cannabis houdt van vrouwen

Cannabis houdt van vrouwen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
"Dochter vermoordt vader met wietcake" Dat was de kop die ik voor me zag, de kop in het plaatselijke sufferdje die zou volgen op de dood van mijn vader nadat hij het eerste wietcakeje had gegeten voor zijn rusteloze benen en niet meer wakker werd de volgende ochtend. Gelukkig gebeurde dat niet...

Vlak daarvoor begon mijn zoektocht naar wiet of cannabis en de medicinale werking. Mijn ontdekkingen vind je in dit boek. Een boek over cannabis voor vrouwen. Waarom? De vrouwen die ik sprak vertelden dat hun nare aandoeningen heel goed reageren op cannabis, denk aan migraine, slapeloosheid, fibromyalgie, spierspanning en pijn aan bijvoorbeeld gewrichten. Wow!

Martine uit Haarlem: "Toegankelijk en praktisch geschreven, met veel persoonlijke ervaringen toegelicht. Duidelijke tips. Een boek dat cannabis tot praktisch leven brengt en de goede kanten ervan belicht."

Anne uit Alkmaar: "Geschreven in begrijpelijk Nederlands. Als niet ervaren cannabis geïnteresseerde staan er veel nuttige en bruikbare tips in. Absolute aanrader, ik kijk nu al uit naar deel 2!"

Na het lezen van dit boek kun je:
- een soort kiezen en weten waar je op moet letten
- uitvinden wat voor jou een goede hoeveelheid is
- de beste manier van gebruik vinden

Nicolette Honsbeek is onderzoeker, projectmanager in de IT en schrijver. Op afroep beschikbaar als mantelzorger voor haar vader met een doos zelfgebakken wietcakejes onder de arm.
Aantal pagina’s
88
Uitgeverij
Pireus Publishers
Laatste editie
31 mei 2019
ISBN
9789463455190
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic