Cassie zei ja

"P.s. Echt waar, ik wil helemaal voor God leven. Het is moeilijk en beangstigend, maar heel erg de moeite waard"

Cassie Bernall schreef deze woorden aan haar vriendin Amanda - de avond voordat zij om het leven kwam bij de bloedige schietpartij van dinsdag 20 april 1999 in de Columbine High School in Littleton, Colorado.

Een van de twee ontspoorde klasgenoten die als waanzinnigen schietend en lachend door het gebouw trokken, hield het geweer vlak bij haar hoofd. 'Geloof jij in God?' wilde hij weten. Cassie zei 'ja' en werd direct doodgeschoten.

Misty Bernall, Cassies moeder, scheef dit aangrijpende boek over de dood en het leven van haar dochter. Haar eerlijke, ontroerende relaas heeft wereldwijd diepe indruk gemaakt. Terwijl jongeren zich bijzonder aangesproken voelen door Cassies moedige getuigenis, worden opvoeders aangespoord om na te denken over de oorzaken van, en de maatregelen tegen zinloos geweld.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Cassie zei ja het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Cassie zei ja