Alleen de cover
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 16 3 8 2 2 1 0

Conquistador (extended)

33

Gelezen 37 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 1 Recensies 18
Thrillers & Spanning Spots 12   Topics 0

Een avonturier vreest dat er in het zonnestelsel niks nieuws meer te ontdekken valt. Tot hij in een uitgeholde asteroïde de eerste aanwijzing vindt van een spoor, dat speciaal voor hem achtergelaten lijkt. Een man die op de vlucht is geslagen voor zijn pesters, weet ze zelfs tussen de sterren niet kwijt te raken. In een door hoge muren ingesloten ravijn wil een jonge vrouw ontsnappen aan het leven dat haar ouders voor haar bestemd hebben. En aan het eind van de tijd zoeken de laatst overgebleven vormen van bewustzijn naar een reden om nog wat langer te blijven voortbestaan. Laat je meenemen - van de nabije toekomst tot de verre aeonen wanneer de sterren zijn gedoofd en zelfs de zwarte gaten verdampen. Maak kennis met collectieve intelligenties, nagebootste werelden en personen die niet langer te onderscheiden zijn van machines. En sluit je aan bij de grootste ontdekkingsreis van allemaal: de zoektocht naar wat het betekent mens te zijn. Deze bundel bevat onder andere 'Valstrik' dat in 2015 de eerste plek behaalde in de Trek Sagae-wedstrijd.

De “extended edition” van Conquistador bevat onder andere twee nog niet eerder gepubliceerde verhalen over de verdere avonturen van Jonas Janquill, “de conquistador” en de zoektocht van de laatste mensen naar genoeg energie om te overleven.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Science fiction
Verhalenbundels
Uitgeverij
Godijn Publishing
Eerste editie
06 mei 2017
Laatste editie
09 januari 2020
ISBN
9789492115300 , 9789493157279


Boekinformatie wijzigen


Recensies (18)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Conquistador (extended)

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken