Ruisreizigers
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 5 3 2 2 0 1 0

Ruisreizigers

13

Gelezen 13 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 2 Recensies 6
Literatuur & Romans Spots 2   Topics 0
Van buitenaardse rassen die agressief reageren op het kleinste onderlinge verschil tot grotten waarin speleologen zomaar verdwijnen; van planten met een eigen wil tot mensen die wel heel ver gaan in hun obsessie met een computerspel. In deze bundel verontrustende verhalen is niets wat het lijkt. Of het nu gaat om touwtje springen of een avondje op de spellenvereniging. Alles wat wij zo gewoon vinden, kan een duister geheim verbergen.

Johan Klein Haneveld (1976) is schrijver in hart en nieren. Van hem verschenen tot nu toe zestien boeken, waaronder de twee verhalenbundels ‘Conquistador’ (2017) en ‘Het teken in de lucht’ (2018). Korte verhalen van zijn hand staan regelmatig in bundels en tijdschriften. Naast het schrijven werkt hij als eindredacteur bij het Tijdschrift voor Diergeneeskunde.

‘Johan Klein Haneveld verraste me met een regelrechte horror … Ik wist niet dat hij zich op dat gebied zo thuis voelde. Nou ja … waarom zou hij zich daar niet thuis voelen? Hij voelt zich volgens mij in elk genre thuis.’
Jos Lexmond, NCSF

+


Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Verhalenbundels
Science fiction
Uitgeverij
Godijn Publishing
Eerste editie
06 maart 2020
Laatste editie
06 maart 2020
ISBN
9789493157385 , 9789493157521


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Johan Klein Haneveld
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ruisreizigers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken