Advertentie

Dance Academy 10

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
De jurk die Nathalia maakte voor de opvoering van De Sneeuwkoningin is prachtig! Maar van de ene dag op de andere verdwijnt het kostuum! Iedereen verdenkt Carla. Ze moet en zal de jurk terugvinden. Maar het danseresje wordt in haar zoektocht voortdurend op dwaalsporen gebracht. Ze heeft nochtans geen tijd te verliezen: net zoals Julia, Lucy en Laila moet ze zich uit de naad oefenen voor de balletopvoering die dichter en dichter komt. Sneeuwkoningin én Speurkoningin: Carla wil triomferen op beide tronen...

Op de 'Dance Academy' zitten zeer talentvolle dames en heren die alleen maar kunnen denken aan presteren en dansen. Ballet zit in het bloed van Julia, Laila en Carla. Voor de eindvoorstelling van dit jaar mogen ze het verhaal van de 'IJskoningin' dansen; al vroeg wordt er door de dames gestreden voor de hoofdrol van de koningin en is de spanning te snijden. De race om de hoofdrol wordt al helemaal spannend wanneer de prachtige jurk voor diezelfde rol telkens wordt gejat; wie saboteert de voorstelling? Het stripboek bevat een volledig doorlopend verhaal. De tekeningen zijn op een ietwat karikaturale wijze getekend en tevens zijn ze ingekleurd met een fris kleurenpalet. Het stripboek is luchtig, vlot en komisch geschreven en toont de lezer alle perikelen op een balletschool. Het ballonstripverhaal is bedoeld voor een breed publiek vanaf ca. 10 jaar dat geïnteresseerd is in dansen en ballet. Dit boek is onderdeel van een reeks, maar kan afzonderlijk worden gelezen. Normale druk.
Genre
Junior
Serie
Dance Academy (10)
Aantal pagina’s
48
Uitgeverij
Ballon Media
ISBN
9789462105072
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic