De barones von Habeniks
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De barones von Habeniks

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
De barones von Habeniks is een kleurrijk en leerzaam prentenboek voor kleine en grote kinderen. Het vertelt over hoe een bijzondere dame samen met haar trouwe kameraadje, een klein hondje, allerlei leuke dingen beleeft. Maak van elke dag een feestje is haar lijfspreuk.
Ook al heb je niets of denk je dat je niets hebt, je kunt altijd je dromen waarmaken en het leven inkleuren zoals jij dat wenst.
Je hebt altijd een keuze. In je dromen kun je namelijk alles.
De barones maakt haar dromen waar en gaat op reis. Onderweg komt ze allerlei leuke mensen tegen en beleeft zij de leukste avonturen en komt overal waar zij maar wenst.
Heb jij zin om met haar mee te gaan, dat kan in dit boek, kijk maar goed hoe zij dat doet en maak je eigen avonturen. Geniet van de vrolijke illustraties deze zijn allemaal met de hand gemaakt.
Een gedeelte van de opbrengst van dit boek wordt gedoneerd aan het Ronald Mc Donaldhuis dat ouders de mogelijkheid biedt dicht bij hun zieke kind te verblijven.
Veel lees en kijkplezier.
+


Genre
Kind & Jeugd
Rijmpjes, versjes, liedjes
Aantal pagina’s
48
Uitgeverij
Boekengilde B.V.
Eerste editie
22 juni 2021
Laatste editie
22 juni 2021
ISBN
9789464028737


Boekinformatie wijzigenReacties op: De barones von Habeniks

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken