Advertentie
De cactus

De cactus

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Er zijn talloze geschriften (fictie en non-fictie, oud en nieuw, in allerlei talen) die over de vraag gaan of buiten-aards leven onze aarde heeft bezocht. Nooit hebben wezens van een andere planeet zich overduidelijk, zichtbaar voor iedereen, gemanifesteerd ? door bijvoorbeeld met hun voertuig midden in een grote stad te landen (waar je dan toevallig zelf bij staat), of door een plotselinge aanwezigheid in de massamedia. (‘Hier zijn we! En we blijven voorlopig. Wen er maar aan!’)
Toch zijn er vermoedens… Zo kreeg onze uitgeverij een merkwaardig manuscript in de bus dat enige aanwijzingen lijkt te bevatten. We kunnen deze nog niet goed duiden. Wie is de auteur? Is hij serieus? Integer? Waar komt hij vandaan? Is dit geschrift een lichtzinnig experiment? Een parodie?
Het is intrigerend. We publiceren het, leggen het de lezer voor ? opdat deze zelf een mening vorme...

? De uitgever (die, zoals de lezer ongetwijfeld heeft opgemerkt, zíjn naam gekoppeld heeft aan deze vertelling. Dit om misverstanden bij de registratie van dit boek bij boekhandelaar en distributeur te voorkomen. Ook heeft de uitgever een bevriende kunstenaar aangezocht om het werk te illustreren).

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
De Wilde Tomaat
Laatste editie
13 september 2019
ISBN
9789082995954
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic