Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De cirkel is rond
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De cirkel is rond

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Met De cirkel is rond neemt jeugdliteratuur schrijfster Yvonne Brill afscheid van haar publiek. In deze verhalenbundel komen haar meest geliefde karakters voor een laatste keer voor het voetlicht in een typisch Yvonne Brill verhaal. Soms herschreven uit het verleden maar ook met nieuwe verhalen.
Dit boek bevat diverse verhalen met de geliefde karakters die in de boeken van Yvonne Brill tot leven komen. Onder andere Miriam het zeemeerminnetje, Kabouter Wijsneus en Marc en Maaike zullen voor een laatste keer hun opwachting maken.
De cirkel is rond is voor alle leeftijden maar ook de groep die in hun jeugd de boeken van Yvonne Brill las zal door het boek teruggevoerd worden om te genieten van de vertelkunst van Yvonne. Voor nieuwe lezers is het een prachtige kennismaking met de werelden die Yvonne zo treffend weet neer te zetten.
De cirkel is rond, een (hernieuwde) kennismaking met de geliefde karakters uit de boeken van Yvonne Brill.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum BV
Eerste editie
12 april 2019
Laatste editie
12 april 2019
ISBN
9789023256533


Boekinformatie wijzigenReacties op: De cirkel is rond

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.