Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De droom van de leeuw

Een jonge Nederlandse actrice trekt met haar vriend naar Rome in de hoop daar te worden ontdekt door een van de beroemdste filmregisseurs ter wereld. Dat lukt, maar volstrekt anders dan zij had gehoopt. De man dringt hun levens binnen, wat ingrijpende gevolgen heeft.
Kan de liefde, waardoor een mens zich normaal gesproken toch sterker en zekerder voelt, iemand ook verzwakken en kleiner maken?
Met deze vraag worstelt de legendarische regisseur op zijn ziekbed. In een poging te begrijpen wat hij heeft aangericht in het leven van de Hollandse 'regisseert' hij zijn eigen versie van hun liefdesgeschiedenis. Van zijn laatste meters film maakt hij een hommage aan haar, zijn laatste grote passie.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is De droom van de leeuw het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De droom van de leeuw

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.