Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De eerste pagina
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 21 4 23 3 11 2 1 1 0

De eerste pagina

56

Rank 139 Gelezen 57 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 99 Favoriet 1 Recensies 16
Feelgood Lijsten 1   Topics 0

Valentijnstraat is een feelgoodtrilogie over ondernemende vriendinnen in het leukste winkelstraatje van Valkenburg. Vinden zij hun Valentijn? De eerste pagina is het eerste deel.
Karlijn is blij met haar leven. Ze runt een boekhandel samen met haar beste vriend Stijn, heeft leuke vriendinnen en een trouwe papegaai die haar ’koningin’ noemt. En toch is er nog iets wat ze graag zou willen: een date met Casper, de knappe klant die er een serieuze boekenverslaving op na lijkt te houden. Maar hoe vaak ze hem ook onderwerpt aan haar klunzige geflirt, ze krijgt de vraag niet over haar lippen.
Wanneer ze voor Valentijnsdag boekenblinddates organiseert, ontdekt Karlijn een boek met haar naam erop. En dat niet alleen, er zit een briefje in van een stille aanbidder. Dat moet haast wel van Casper zijn, toch?
Iris Visser schreef de succesvolle Kobo-serie Liefs uit… en is sindsdien niet meer weg te denken uit feelgoodland. Met Valentijnstraat debuteert ze bij HarperCollins en voorziet ze lezers wederom van komische romantiek. Zwijmelen gegarandeerd!

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Serie
Valentijnstraat (1)
Aantal pagina’s
118
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
14 februari 2023
Laatste editie
14 februari 2023
ISBN
9789402768633


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Amber
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (16)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De eerste pagina

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.