Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De tweede ronde

Valentijnstraat is een feelgoodtrilogie over ondernemende vriendinnen in het leukste winkelstraatje van Valkenburg. Vinden zij hun Valentijn? De tweede ronde is het tweede deel.

Lieke heeft het helemaal voor elkaar: ze heeft leuke vriendinnen en haar eigen proeflokaal zit altijd bomvol. Wanneer de kans zich voordoet om haar onderneming uit te breiden, pakt ze die met beide handen aan. Maar dan wordt het pand waar ze haar oog op had laten vallen onder haar neus weggekaapt. En alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt haar nieuwe buurman niet alleen een geduchte concurrent, maar ook nog eens een oude bekende te zijn.

Chef-kok Adam was Liekes eerste grote liefde, maar na hun breuk negen jaar geleden hebben ze elkaar niet meer gezien. Alsof dat niet ongemakkelijk genoeg is, worden ze ook nog eens gevraagd om samen de catering voor een bruiloft te verzorgen. In een impulsieve bui haalt Lieke Adam over om de handen ineen te slaan. Maar wanneer haar oude gevoelens weer in alle hevigheid terugkeren, moet ze zich afvragen: kunnen ze elkaar ooit weer volledig vertrouwen als zij hem niet kan vertellen welk geheim ze al jaren met zich meedraagt?

Toon details

Recensies (18)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De tweede ronde het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op De tweede ronde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.