Advertentie

De erfenis

142

Rank 163 Gelezen 152 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 324 Favoriet 12 Recensies 23
Young adult Lijsten 4 Spots 1   Topics 0

'Dit moet een vergissing zijn. Een man die ik nog nooit heb ontmoet, heeft me zojuist miljarden nagelaten. Zulke dingen gebeuren gewoon niet, punt.'
De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft... en niemand weet waarom.
Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Het Hawthorne-mysterie (1)
Vertaald door
Elise Kuip
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Blossom Books B.V.
Eerste editie
18 januari 2021
Laatste editie
29 januari 2021
ISBN
9789463491723 , 9789463490917


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Anouk
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (23)

Keuze van de redactie
Karin Walta Hebban Recensent

Een verslavend verhaal vol puzzels, mysterie en intrige

door: Karin Walta 1 like

Avery woont sinds het overlijden van haar moeder bij haar halfzus Libby. Ze hebben het niet breed. Maar dan verandert hun leven drastisch: Avery krijgt een gigantische erfenis van de overleden miljardair Tobias Hawthorne. Hij laat zijn hele vermogen aan haar na met als enige voorwaarde dat zij voor...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De erfenis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken