Advertentie

De fontein, maak wijze keuzes

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Sommige mensen kunnen het bijna onmogelijke toch voor elkaar krijgen. Maar waar heb je invloed op en waarop niet? De kunst is om dat onderscheid te maken. Als je het krachtenveld waarin je je bevindt beter herkent, zonder oordeel leert waarnemen en je kunt overgeven aan 'wat is', kun je wijze keuzes maken, waarmee je het jezelf goed laat gaan.

'De fontein' als metafoor helpt je om je eigen plek stevig in te nemen en een ander zijn of haar plek te gunnen. In dit boek leer je hoe de fontein doorwerkt in je leven en toepasbaar is op vele thema's, zoals je relaties, je gezondheid, je werk en de maatschappij. Goed op je plek staan helpt je aanzienlijk om minder ego-gedreven te zijn en meer te kunnen handelen vanuit wie jij in essentie bent, zodat naar buiten komt wat zich door jou wil openbaren.

Door het vergroten van je bewustzijn en inzicht in (onzichtbare) wetmatigheden die dwars door je leven lopen, word je je bewust van het systemische veld waar jij deel van uitmaakt. Zo kun je wijze keuzes maken om je energie wijs in te zetten. De fontein zal herkenbaar zijn en troostrijk, omdat het je inzicht geeft en handvatten biedt om jouw vraagstukken aan te kijken. Om los te laten wat je hebt los te laten. En om waar mogelijk actie te ondernemen.

Wat wijs is, bepaal jij zelf. Maak je keuzes met behulp van de fontein en zorg voor een hoge levenskwaliteit in het heden en in de toekomst.

Els van Steijn (1969) is schrijver van de bestseller De fontein, vind je plek (2016), coach en familie- en organisatieopsteller. Via haar coachingspraktijk, workshops en socialmediakanalen draagt ze haar missie uit: volgende generaties systemisch 'schoner' en minder belast laten zijn.
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Uitgeverij
Uitgeverij Het Noorderlicht
Eerste editie
15 december 2020
Laatste editie
15 december 2020
ISBN
9789083104133 , 9789083104140


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: De fontein, maak wijze keuzes

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.